Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας, Λευτέρης Κτιστάκης,θέτοντας στο τραπέζι σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του νομού και τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται για τη Βοιωτία, καθώς και μια σειρά από κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.
Δείτε την ανάρτηση του Λευτέρη Κτιστάκη
Σήμερα είχα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την οποία συζητήσαμε τα έργα υποδομής που αφορούν τη Βοιωτία, καθώς και μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του νομού μας.
Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης να υλοποιηθούν όσα εξαγγέλθηκαν στα πλαίσια του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης, με ορισμένα εκ των οποίων να έχουν ήδη δρομολογηθεί.
Τον ευχαριστώ θερμά για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε και για την κατανόηση των προβληματισμών που του έθεσα.

